Internationaal Orgelfestival 2022

Het Internationaal Orgelfestival omvat een aantal avondconcerten aan het einde van de zomer, waarbij binnen- en buitenlandse toporganisten concerteren op het Metzler-orgel. De programma’s bevatten muziek uit diverse eeuwen en stijlperiodes. Kenmerkend zijn de artistieke kwaliteit, stijlvolle presentatie en sfeervolle ambiance. Daaraan wordt bijgedragen door de historische entourage van de kerk, de verlichting van het orgelfront, het verzorgde programmaboekje, het welkomstwoord, de videopresentatie van organisten en registranten in actie en de gelegenheid tot ontmoeting onder het genot van een drankje.

Toegang: €10
Tickets zowel online als bij de kerk verkrijgbaar

Klik voor meer informatie over programma en online kaartverkoop op bovenstaande links per concert.

Reacties zijn gesloten.